Αποτελεσματικές ασκήσεις σε βλαισού μεγάλου δακτύλου

Αρχικά, το κόκαλο που προεξέχει στο πόδι, φαίνεται άσχημο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα παρεμβαίνει με τα πόδια, θα περιπλέξει την επιλογή του παπούτσια, αν συνεχίσετε να κάνετε τίποτα, το εφάπαξ θα προκαλέσει έντονο πόνο και τελικά να οδηγήσει σε αναπηρία.

Εμφάνιση πάχυνση στη βάση του το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι μια ασθένεια και, ως εκ τούτου, αναπτύσσεται σε στάδια. Αν ξεκινήσετε τη θεραπεία στο αρχικό στάδιο, η νόσος εξαφανίζεται, μεταξύ άλλων μέσω συντηρητικές μέθοδοι, μεταξύ των οποίων και η θέση τους είναι και ασκήσεις από τους κώνους στα πόδια.

ασκήσεις βλαισού μεγάλου δακτύλου

Αποτελεσματικές ασκήσεις σε βλαισού μεγάλου δακτύλου

Έχουμε ήδη μιλήσει πολύ για τέτοιο πρόβλημα πόδια, όπως βλαισού μεγάλου δακτύλου μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, όταν η κοινή σχηματίζεται γύρω του ένα άσχημο χτύπημα – χτύπημα, το οποίο έχει αποκτηθεί ως αποτέλεσμα της κοινής αλλαγές στα πόδια, λόγω του στρες που σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος, φορώντας άβολα παπούτσια και για πολλούς άλλους λόγους. Θεραπεία του βλαισού μεγάλου δακτύλου απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, χρόνο και μια σειρά από δραστηριότητες, που περιλαμβάνονται ασκήσεις βλαισού μεγάλου δακτύλου με το πώς να εκτελέσει τα οποία τώρα περιγράψει.

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση και να σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της καμπυλότητας του κοινού και την εμφάνιση των επώδυνων και ελκυστική κομμάτια έχουν μεγάλα δάχτυλα των ποδιών, γερμανικά ορθοπεδικούς αναπτύχθηκαν βλαισότητας ορθοπεδικά ελαστικών Hallufix, ένα μοναδικό επίδεσμο ypravlaushiy εσφαλμένη θέση του κοινού και με την πάροδο του χρόνου κάνει το κόκαλο από το μεγάλο δάχτυλο λιγότερο. Αλλά, για να επιταχυνθεί η διαδικασία και να εξασφαλίσει τα αποτελέσματα αναγκαία κάποια μέτρα για να ενισχύσει τους μυς και την καμάρα του ποδιού. Αυτή είναι μια άσκηση, δεν είναι μια περίπλοκη γυμναστική, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική για βλαισού μεγάλου δακτύλου των ποδιών.

  1. Έτσι, προκειμένου να εκτελέσει την πρώτη άσκηση, ξαπλώστε στο πάτωμα με την πλάτη μου. Κάνετε μια απλή και αρκετά κοινή άσκηση – "Ποδήλατο". Μίμηση Ποδηλασία, τραβήξτε toe πόδι προς τα εμπρός, όταν το πόδι κινείται μακριά από τον εαυτό του και, αντίστοιχα, τραβήξτε το σοκ όταν το πόδι κινείται προς τα πίσω. Όχι για να κλωτσήσει τα πόδια της στο πάνω μέρος της κνήμης πρέπει να κινηθεί παράλληλα με το πάτωμα. Η άσκηση εκτελείται σε 8 έως 10 φορές.
  2. Τις επόμενες ασκήσεις θα διεξάγονται σε καθιστή θέση στο πάτωμα. Άπαχο χέρια στο πάτωμα πίσω του, τα πόδια επεκταθεί. Τώρα εναλλάξ λυγίσει και να χαλαρώνω και τα δύο πόδια. Το κάνω αυτό από 7 έως 9 φορές.
  3. Θέση το ίδιο. Ενεργά σηκώστε τα δάχτυλα όσο το δυνατόν ευρύτερα. Κρατήστε αυτή τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και επιστρέψτε τα δάχτυλά σας στην αρχική πηγή. Εκτελούνται 8-10 φορές.
  4. Η κατάσταση είναι η ίδια με έμφαση τα χέρια στο πάτωμα. Σφίγγεις τα δάχτυλα των ποδιών και να ανοίξει το στα χέρια του, όπως και στην προηγούμενη άσκηση. Χρειάζεσαι 6 φορές.
  5. Τώρα κάθισε στην καρέκλα. Θα πρέπει να μετακινήσετε τα πόδια, ενώ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα προς τα εμπρός και ίδιο τρόπο για να μετακινήσετε τα πίσω. Για να κάνετε την άσκηση έως και 8 φορές.
  6. Και η τελική άσκηση σε καθιστή θέση σε μια καρέκλα. Κρατήστε το μολύβι ή το στυλό ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού. Τώρα κάνει μια κυκλική κίνηση από τα αριστερά προς τα δεξιά και στη συνέχεια προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αν έχετε βαρεθεί την κατάρτιση στον αέρα κύκλους και σχήματα, μπορεί να γράψει τα γράμματα του αλφαβήτου ή ακόμα και να σχεδιάσετε με ένα μολύβι σε χαρτί Whatman μπροστά του.
  7. Η τελευταία άσκηση του συγκροτήματος ασκήσεις στην όρθια θέση. Με τα πόδια εναλλάξ στις μύτες των ποδιών, τα χέρια, φτέρνες, χέρια στις πλευρές, στα άκρα των ποδιών. Όταν τα οστά δεν μπορούν να περπατήσουν στο εσωτερικό χείλος του ποδιού. Και η τέταρτη άσκηση - τεντώστε τα χέρια σας προς τα εμπρός και με τα πόδια, αυξάνοντας τα γόνατά του.
  8. Και η πιο αποτελεσματική άσκηση για τα οστά, τα οποία μπορεί να επιτευχθεί με το συγκρότημα. Τραβήξτε το ευθεία πόδι, μπορεί να κάθεται στο πάτωμα, σε μια καρέκλα που είναι άνετο για σας. Τραβήξτε πάνω στο πρώτο, μέχρι τον αστράγαλο, κάμψη, και στη συνέχεια στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, το συναίσθημα αυτό το κοινό, το δουλεύουμε τώρα. Το δεύτερο μέρος - τραβήξτε το πόδι από τον εαυτό τους, σαν μπαλαρίνα, και όπως μπορείτε να λυγίσει τα δάχτυλα, δίνοντας έμφαση στην μεγάλη.

Εκτός από αυτές τις ασκήσεις από τους κώνους στα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών συχνά πας ξυπόλητος το καλοκαίρι, πάνω στην άμμο, γρασίδι, χαλίκι, στο κρύο γύρω από το σπίτι στην άκρη των ποδιών, τα τακούνια, τα εξωτερικά άκρα των ποδιών. Εξακολουθεί να είναι πολύ καλή, κάθεται μπροστά από την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, roll τα πέλματα των ποδιών και τους διάφορους φορείς (εξωτερικούς, φτέρνες, δάχτυλα) κατάσπαρτος μπάλα ή ρολό. Όταν εγκάρσια πλατυποδία, δεν μπορείτε να κυλήσει τον πλάστη, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε.

15.09.2018