Ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Μία από τις πιο συχνές αιτίες της θεραπείας ποδίατρος είναι μια εσφαλμένη δήλωση της παύσης. Πολλά παιδιά να ανακαλύψουν βλαισότητας παραμόρφωση. Αυτή είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα τακούνια απορρίπτονται προς τα έξω, και το πόδι κλίνει προς τα μέσα. Για να διορθώσετε την κατάσταση, θα βοηθήσει ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά. Όταν βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι δώρο της σωτηρίας.

Διάγνωση του προβλήματος

Ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Η πιο συχνή διάγνωση, η οποία εκφράζεται από τον παιδίατρο στο γραφείο του, είναι ένα PLANO-βλαισότητας εγκατάσταση σταματήσει. Οι γονείς μπορεί να υποψιαστεί το πρόβλημα αν ξέρουν τι είναι διαφορετικό για τα παιδιά. Σε παιδιά με PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση παρατηρήσετε ότι οι φτέρνες και τα δάχτυλα των ποδιών αποκλίνουν προς τα έξω, αλλά το μεσαίο τμήμα του ποδιού κρεμά. Σε όρθια θέση, θα παρατηρήσετε ότι το παιδί στα πόδια του μορφή το γράμμα "X". Συνήθως οι γονείς να δώσουν προσοχή στα παπούτσια που φθείρονται γρήγορα. Μοναδικός διαγραφούν και να παραμορφωθεί από μέσα.

Συχνά αυτά τα παιδιά:

 • παραπονούνται για πόνο στα πόδια, αναφέροντας την περιοχή των ποδιών και τα γόνατα;
 • χαρακτηρίζεται από την υψηλή κόπωση.

Μερικοί μπορεί το βράδυ να εμφανιστεί πρήξιμο στην περιοχή των αστραγάλων και των ποδιών. Η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί μόνο στην περίπτωση που η μητρική έρχεται στο ορθοπεδικό και θα εφαρμόσει όλες τις συστάσεις του. Συχνά, οι γιατροί συνταγογραφήσει μασάζ, φυσιοθεραπεία. Και για να προσαρμόσετε τη διαμόρφωση και να παγιωθεί το αποτέλεσμα θα πρέπει να βοηθήσει ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να είναι σε θέση να επιλέξετε το σωστό.

Προκαλεί παραμόρφωση των σταματήσει

Προκαλεί παραμόρφωση των σταματήσει

Πολλοί γονείς πιστεύουν σχετικά με την ανάγκη για ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Εικόνες από τα πόδια των ενηλίκων που έχουν εγκαταλείψει τόσο καμπυλότητας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Αν οι γονείς δεν θέλουν το παιδί υπέφερε από συνεχή πόνο στα πόδια, όταν θα μεγαλώσεις, η καλύτερη στιγμή για να συμμετάσχουν στη διόρθωση αυτού του προβλήματος. Πρέπει να καταλάβεις ότι η ανάπτυξη της βλαισότητας εγκατάσταση στάση μπορεί να οδηγήσει σε:

 • εκ γενετής ασθένεια, η κακή κληρονομικότητα, ορισμένες γενετικές ανωμαλίες, δυσπλασία;
 • απέκτησε προβλήματα: ραχίτιδα, τραυματισμό στο πόδι, νωρίς το περπάτημα, ακατάλληλη θέση.

Σε εκ γενετής προβλήματα, η θεραπεία αρχίζει πριν από τη στιγμή που το παιδί αρχίζει να περπατάει. Και επίκτητες παραμορφώσεις στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οφείλονται σε αμέλεια στάση των γονέων για την επιλογή του παπούτσια. Αγοράζουν μωρό σανδάλια με μαλακό τακούνι, με ακανόνιστο επίπεδος πάτος. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι εύθραυστη συνδέσμων δεν μπορεί να κρατήσει το βάρος του παιδιού, όταν τα πόδια και τον αστράγαλο, που καταρρέει κάτω από το βάρος του παιδιού. Για τον ίδιο σκοπό, και η πρώιμη χρήση του Γουόκερ.

Κανόνες επιλογής

Κανόνες επιλογής

Οι γονείς, αντιμέτωποι με το πρόβλημα της ανάρμοστης εγκατάσταση σταματήσει το παιδί τους πρέπει να ξέρετε τι να αναζητήσετε κατά την επιλογή σανδάλια ή παπούτσια. Ορθοπεδικά παπούτσια σε βλαισότητας εγκατάσταση σταματήσει για τα παιδιά πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια. Ανάμεσά τους:

 • υψηλή και σταθερή φτέρνα;
 • παχιά τοιχώματα, που μπορεί να κρατήσει το πόδι στη θέση του;
 • άκαμπτη σταθεροποίηση του ποδιού;
 • η παρουσία ειδικά ορθοπεδικά πέλματα.

Παπούτσια γίνεται με ένα μικρό τακούνι – περίπου 0,5 cm από την πώληση, μπορείτε να βρείτε μοντέλα με Velcro ή κορδόνια. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου μπορεί να μην είναι μόνο για το φίδι. Οι γονείς θα πρέπει να είναι η δυνατότητα ελέγχου της έντασης. Υπάρχουν παιδιά που έχουν τα πόδια αρκετά σφιχτά, θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε μοντέλο. Και κοκαλιάρικο παιδιά τα πόδια, σε τακτά σανδάλια θα κρεμαστεί σαν ένα μολύβι σε ένα κουτί. Θα πρέπει σίγουρα να σφίγγει τα Λουριά ή κορδόνια, έτσι ώστε τα παπούτσια ή σανδάλια είναι άνετη στον αστράγαλο και το πόδι.

Αυτό μπορεί να αλλάξει με την τακτική χρήση τα σωστά παπούτσια

Ο καθένας ξέρει ότι χρειάζεται ένα ακριβό ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Τα σχόλια επιβεβαιώνουν ότι πολλοί γονείς αρνούνται να αγοράσουν, λόγω του υψηλού κόστους. Αλλά, παρά το γεγονός αυτό, είναι σκόπιμο να προσπαθήσουμε να διαθέσει κονδύλια από τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να αγοράσει καλής ποιότητας παπούτσια. Αν δεν ακούσετε τις συστάσεις της ορθοπεδικό και να αγνοήσει τις συμβουλές του σχετικά με την επιλογή των υποδημάτων, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους προβλήματα:

 • πλατυποδία;
 • περιορισμός ένα από τα άκρα;
 • καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης;
 • ένα υψηλό ποσοστό των τραυματισμών.

Φυσικά, κάποια παιδιά να "ξεπεράσει" το πρόβλημα. Με την πάροδο του χρόνου, οι σύνδεσμοι ενός παιδιού είναι να ενισχυθεί, και το πόδι στοίχιση. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλα.

Είδη ορθοπεδικά παπούτσια

Είδη ορθοπεδικά παπούτσια

Αν τα προβλήματα με το μωρό βρέθηκε σε νεαρή ηλικία, για να βοηθήσει να διορθώσετε την κατάσταση με αύξοντα ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Πολλές εταιρείες παράγουν μοντέλα τόσο για τα πολύ μικρά παιδιά και ενήλικες. Μπορείτε να βρείτε σανδάλια, μπότες, μπότες χειμώνα. Υπάρχουν μοντέλα με αυξημένη ή φυσιολογική τακούνι. Αλλά επιλέξτε την επιλογή πρέπει να μόνο μαζί με τον παιδίατρο.

Επιπλέον, το σειριακό παπούτσια που μπορείτε να αγοράσετε μόνο σε περίπτωση που η παραμόρφωση είναι μικρή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις, όταν το παιδί έχει μια γενετική προδιάθεση για την ανάρμοστη εγκατάσταση του στάση ή η αδυναμία του το συνδετικός συσκευές.

Απαιτήσεις για ορθοπεδικά παπούτσια

Μεγάλοι κατασκευαστές κάνουν μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Αλλά το κόστος για πολλές υψηλή. Έτσι, οι γονείς που ψάχνουν για φθηνότερα μοντέλα, θα πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου.

Απαιτήσεις για ορθοπεδικά παπούτσια

Εκτός από τις κοινές συστάσεις, σύμφωνα με την οποία τα παπούτσια θα πρέπει να είναι άκαμπτο και στερεώστε το πόδι να επιστήσω την προσοχή απαραίτητο σε τέτοιες στιγμές. Ποιότητας ορθοπεδικά μοντέλα:

 • κατασκευασμένο από δέρμα?
 • εξοπλισμένο με το παχύ πέλμα του δεν γλιστρώντας υλικό.
 • εξοπλισμένο με ένα Τόμας τακούνι, το οποίο θα πρέπει να αντισταθμίσει την κλίση από το μεσαίο τμήμα του πέλματος στην εσωτερική πλευρά.

Πρέπει να καταλάβετε ότι μπορεί στην εμφάνιση να είναι διαφορετική ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Χειμώνας παπούτσια, συνήθως εξοπλισμένο με βαρύτερο σόλα. Τα παπούτσια φαίνονται πιο τριών διαστάσεων, λόγω της παρουσίας μέσα στην μόνωση. Αλλά όλα τα ορθοπεδικά παπούτσια είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα στην εμφάνιση. Επειδή το ειδικό σχέδιο, σκληρή παρειά και χοντρό τακούνι.

Επιλογή πέλματα

Κατά την επιλογή σανδάλια ή παπούτσια για να δώσουν προσοχή πρέπει, επίσης, αυτό το στοιχείο αυτό θα διατηρήσει την κατάλληλη καμάρα του ποδιού του παιδιού. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ορθωτικών πελμάτων. Κάθε ένα από αυτά χρησιμοποιείται σε ορισμένα προβλήματα.

Επιλογή πέλματα

Το πατάκι δεν πρέπει να κολληθούν ή με κάποιο άλλο τρόπο σταθερό. Είναι σημαντικό ότι οι γονείς είχαν πάντα πρόσβαση σε αυτό. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί.

Ορθοπεδικός πάτος πάντα το σκληρό μαξιλάρι-υποστήριξη καμάρας). Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη σωστή καμπυλότητα του ποδιού και να εμποδίζουν την ανάπτυξη της flatfoot. Για να διατηρήσει arch γιατροί συστήνουν τη χρήση του σόλα VP-1. Αλλά με PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση της μοντέλο VP-2. Αυτό το πατάκι είναι εξοπλισμένος με μια υποδοχή για κρατήσεις δωματίων από το τακούνι, αποτελείται από το διαμήκη τόξα, και το Τμήμα φτέρνα είναι η υποστήριξη της καμάρας.

Ειδικές συστάσεις

Από την αγορά ορθοπεδικά παπούτσια, δεν είναι όλοι οι γονείς ξέρουν τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Κάποια φοράω μόνο για μια ώρα με τα πόδια στο δρόμο, άλλοι επιτρέψει στο παιδί για να το αφαιρέσετε μόνο το βράδυ. Συστάσεις από ορθοπεδικούς στο γεγονός ότι ορθοπεδικά παπούτσια τα παιδιά πρέπει να φορούν 4-6 ώρες την ημέρα. Αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο ότι το παιδί είναι σε ειδικά μοντέλα πλέον.

Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα παπούτσια του παιδιού μειώνει το φορτίο στις αρθρώσεις και τους μυς των ποδιών. Το μωρό αυτόματα βελτιώνει τη στάση του σώματος. Λόγω του γεγονότος ότι το Παπούτσι σταθερά κρατά το πόδι στη σωστή θέση, το παιδί αρχίζει σε λιγότερο πόνο και εμφανίζεται αντοχή.

Αλλά για να αναγκάσει ένα παιδί να φορέσει ορθοπεδικό μοντέλα όλη την ημέρα χωρίς διάλειμμα, δεν είναι απαραίτητο. Συνδεσμική και μυική συσκευή θα πρέπει να λειτουργεί, θα είναι μόνο η περίπτωση, αν το παιδί είναι κλειδωμένη. Να αναπτύξουν με τη βοήθεια του μασάζ, φυσιοθεραπεία. Χρήσιμη είναι μια βόλτα σε ένα ειδικό χαλί με βότσαλα ή σκληρές τρίχες. Απαραίτητη για τα παιδιά με PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο τοίχο μπαρ.

Σχόλια από τους γονείς

Σχόλια από τους γονείς

Πριν από την αγορά ορθοπεδικών μοντέλα και πολλοί θέλουν να γνωρίζουν εάν είναι καλά. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι χωρίς αυτούς για να ρυθμίσετε την παύση της παραγωγής θα αποτύχει, άλλοι λένε ότι με την πάροδο του χρόνου, το πόδι θα ευθυγραμμιστεί.

Αλλά αν όλα τα παιδιά των συνδέσμων με την πάροδο του χρόνου, να ενισχυθεί, ενήλικες με την ανάρμοστη εγκατάσταση των φρένων απλά δεν θα υπήρχε. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι γονείς χρόνο για να δώσουν προσοχή σε αυτό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τους περισσότερους γονείς που χρησιμοποιείται ένα ειδικό μοντέλο, ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση για να ρυθμίσετε την παύση της παραγωγής. Αλλά για να διορθώσει την κατάσταση σε ένα παπούτσια δύσκολο. Θα πρέπει επίσης να μην ξεχάσουμε το μασάζ και επαρκές φορτίο στα πόδια που προκύπτουν όταν τα πόδια σας σε ένα ειδικό χαλί με βότσαλα.

17.08.2018