Τα οστά στα πόδια

Εμφανίστηκε το κόκαλο για τον αντίχειρα στο πρώτο τράβηξε την προσοχή μόνο ως καλλυντικό ελάττωμα. Αλλά το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό από ό, τι μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Τα συμπτώματα

Στην αρχή της νόσου είναι χωρίς συμπτώματα ιδίως: εξέταση προκύψει μέχρι το τέλος της ημέρας, ο πόνος στο πόδι, η οποία αποδίδεται στη συνήθη κόπωση. Πόδι θεραπεία σε αυτό το στάδιο έρχεται κάτω σε χαλαρωτικά ποδόλουτρα και να τρίβει τα διάφορα έλαια στο πόδι. Οι δράσεις αυτές πραγματικά να φέρει ανακούφιση και να μειώσει την ταλαιπωρία.

Σε δύο εβδομάδες, μαζί με το πρησμένο του τόπου και το μέλλον των οστών "ευχαριστεί το μάτι με την εμφάνισή της, η κάμψη του αντίχειρα.

Τα οστά στα πόδια

Οι γιατροί διαίρεση της νόσου σε διάφορα στάδια:

 1. Αλλαγές στο σχήμα του κάτω μέρος των ποδιών είναι εμφανής και να μειώνονται με την επιδείνωση της εμφάνισης των: ερυθρότητα, μικρή απόφυση ή ρόζους.
 2. Το στάδιο χαρακτηρίζεται από πόνο που εμφανίζεται από καιρό σε καιρό – πονάει το κόκκαλο στο πόδι. Το σχήμα του ποδιού συνεχίζει να αλλάζει, τις προσκρούσεις κολλήσει έξω όλο και περισσότερο.
 3. Η ασθένεια είναι σε κακή κατάσταση. Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού αποκλίνει κατά πολύ το περπάτημα δυσκολίες, η επιλογή των παπουτσιών γίνεται ένα πρόβλημα. Η παραμόρφωση είναι έντονη, εντυπωσιακή το μεγάλο μέγεθος των οστών των ποδιών.
 4. Ενοχλεί σχεδόν αδιάκοπο πόνο στις αρθρώσεις. Αντίχειρα που στρίβεται και που "βρίσκεται" σε άλλα δάχτυλα.

Το πρώτο στάδιο της νόσου μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς με τις παραδοσιακές μεθόδους. Τα περισσότερα η ασθένεια άρχισε, τα πιο αποφασιστικά μέτρα που απαιτούνται για να απαλλαγούμε από αυτό.

Κόκαλο στο πόδι - τους λόγους για τους

Στην πραγματικότητα, τα οστά των ποδιών αυτή η ασθένεια ονομάζεται στον κόσμο της ιατρικής βλαισότητας παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Και όπως οποιαδήποτε άλλη ασθένεια δεν έχει συμπτώματα, τα αίτια, τις επιπλοκές και τις θεραπείες.

Το ασθενές φύλο είναι πιο ευπαθή σε εμφάνιση δυσάρεστα προβλήματα, από τους άνδρες. Αυτό εξηγείται από την μεγαλύτερη δύναμη και την ελαστικότητα των συνδέσμων του αρσενικού. Άνδρες βλαισότητας πόδι συχνά είναι συνέπεια του τραύματος.

Πολύ διαφορετικά είναι τα πράγματα στις γυναίκες. Μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση των οστών στα δάχτυλα κληρονομικότητα παίζει: η μητέρα μου και η γιαγιά μου, που πάσχει από τη εμφανίστηκε χτυπήματα στα πόδια, είναι πιθανό να βραβευτεί μια παρόμοια ασθένεια κόρη και εγγονή.

Η κληρονομικότητα δεν είναι πάντα ζωτικής σημασίας στην εμφάνιση των οστών στα δάχτυλα. Συχνά, η νόσος οφείλεται σε άλλη πάθηση.

Οι λόγοι για την ανάπτυξη των οστών στο πόδι:

 1. Κληρονομική δομή του ποδιού.
 2. Επαγγελματικές ασθένειες: τενοντίτιδα, πλατυποδία, αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, μεταβολικά νοσήματα, η πολιομυελίτιδα.
 3. Υπερβολικά ψηλά τακούνια, φορώντας άβολα παπούτσια.
 4. Το υπερβολικό σωματικό βάρος αυξάνει το φορτίο στα οστά του ποδιού.
 5. Ζημίας.
 6. Υπανάπτυκτη, αδύναμος, τους συνδέσμους και τους μυς των κάτω άκρων.

Πώς να μεταχειριστεί ένα κόκκαλο στο πόδι

ortopedicheskii μεθόδους

Τρόποι για το πώς να απαλλαγούμε από κόκαλο, προς το παρόν, υπάρχει ένα τεράστιο ποσό. Αυτό ορθοπεδικά προϊόντα, δημοφιλείς συνταγές, χειρουργικές μεθόδους. Σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου σωστά επέλεξε την τακτική του σκασίματα στα πόδια θα είναι παραγωγική.

Ορθοπεδικά μεθόδους

Για ορθοπεδικών προϊόντων περιλαμβάνει: μετζεσόλες, arch υποστηρίζει, μεσοδακτύλιες κύλινδροι, ειδικά παπούτσια, νάρθηκες.

Στο αρχικό στάδιο εμφάνισης των οστών στα δάχτυλα αυτή τη θεραπεία όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Πέλματα ομαλοποιήσει τη θέση των ποδιών, κατανέμει το φορτίο ομοιόμορφα. Η χρήση τους αφαιρεί το επιπλέον "φορτίο" από τα πόδια και τη σπονδυλική στήλη. Η εμφάνιση των πελμάτων είναι αρκετά ελκυστική: είναι λεπτή, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε Παπούτσι. Το αποτέλεσμα της φορώντας ορθοπεδικά πέλματα, αγόρασε τυχαία, είναι ελάχιστες. Μια τέτοια θεραπεία έχει επιλεγεί μεμονωμένα για να σας το πόδι του ο γιατρός.

Πέλματα και μεσοδακτύλιες κύλινδροι για σκασίματα οπτικά ευθυγραμμίστε το πόδι του, διανέμει ομοιόμορφα το φορτίο στο μπροστινό τμήμα του πέλματος.

Διορθωτικά νάρθηκα είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση των οστών του ποδιού. Το μακρύ φορώντας ελαστικά, ακόμη και στο τρίτο στάδιο της νόσου και παρέχει μια σταδιακή αποκατάσταση της δομής του ποδιού. Το λεωφορείο είναι, επίσης, χρησιμοποιείται μετά από χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τα κόκαλα, ως μέσο για την πρόληψη της υποτροπής της νόσου.

Μια μικρή παραμόρφωση του ποδιού με επιτυχία προσφέρεται για τη διόρθωση ορθοπεδικών υποδημάτων. Ιδιαίτερα αποτελεσματικά τέτοιου είδους παπούτσια για να αποτρέψει τους κάλους στα πόδια με ένα παιδί και στα πρώτα στάδια της νόσου.

Χειρουργικές μεθόδους

Arch υποστηρίζει

Σε περίπτωση έντονου πόνου, όταν συντηρητικές μέθοδοι αποτυγχάνουν και την ποιότητα ζωής του ασθενούς είναι σημαντικά μειωμένη, επειδή τα οστά στα πόδια χειρουργική θεραπεία. Επίσης, όταν η νόσος έχει φτάσει στο στάδιο IV της ανάπτυξης για να αφαιρέσετε ένα κόκκαλο στο πόδι του το μόνο ριζοσπαστικό τρόπο με την επιχείρηση. Αντενδείξεις για χειρουργική διόρθωση είναι η παχυσαρκία, σοβαρές σωματικές ασθένειες, ασθένειες της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Για την αφαίρεση των κάλους στα πόδια υπάρχουν πολλοί τύποι των επιχειρήσεων. Ο αριθμός των χειρουργικών τρόπους για να αφαιρέσει το κόκκαλο στο πόδι επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 150.

Θεραπεία του κάλους στα πόδια στο σπίτι

Λαϊκή ιατρική για πολλούς αιώνες έχει εμπλουτιστεί με ένα τεράστιο αριθμό των συνταγών για τη διόρθωση τα οστά των ποδιών και τη θεραπεία στο σπίτι. Το πιο ευρέως συστάσεις για τη χρήση αλκοόλ βάμμα ιωδίου:

 • Στο αλκοόλ βάμμα του ιωδίου (10 ml) προσθέστε 5 δισκία ακετυλοσαλικυλικού οξέος. Όταν η ασπιρίνη έχει διαλυθεί, το ιώδιο θα γίνει σαφές (περίπου 24 ώρες). Για το βράδυ, για να συκοφαντήσουν τη λύση, φορέστε ζεστές κάλτσες. Κάνω τη διαδικασία καθημερινά για τρεις εβδομάδες. Πόνος στα οστά του ποδιού σταδιακά θα εξαφανιστούν, θα υπάρξει ανάκαμψη.
 • Ανακατεύουμε το τριμμένο μεγάλο λεμόνι με δύο δισκία ακετυλοσαλικυλικού οξέος (ασπιρίνη) και δέκα ml αλκοόλ βάμμα ιωδίου. Λιπαίνετε με ένα μείγμα από κόκαλα, να το δέσεις με μια ταινία και να μονώσει με μάλλινες κάλτσες. Διενεργεί τη διαδικασία 3 ημέρες σε μια σειρά, στη συνέχεια ένα διάλειμμα για 7 ημέρες. Επαναλάβετε 2 φορές. Για να ενισχύσει την επίδραση της συνιστώμενης χορτοφαγική διατροφή.
 • Κατά τη διάρκεια του μήνα, το ημερήσιο στον ατμό πόδια με νερό, τρίψτε την πληγείσα περιοχή με σαπούνι και γενναιόδωρα αλειμμένο με βάμμα ιωδίου.

Να θυμάστε ότι αυτοθεραπείας, θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Είναι καλύτερα να ζητήσετε βοήθεια! Αυτές οι συμβουλές λαϊκή ιατρική δεν έχει ελεγχθεί από τον συγγραφέα στην πράξη, έτσι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε μια λύση.

Αν γνωρίζετε δοκιμασμένες μεθόδους, τους περιγράψει το σχόλιο για το άρθρο, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να βοηθήσει πολλούς με τους Συμβούλιο.

Πρόληψη των οστών στα πόδια

Μέτρα για την προειδοποίηση για την εμφάνιση των οστών στο πόδι, με βάση τη γνώση των αιτιών της νόσου. Η πρόληψη της νόσου έγκειται στο εξής:

Διόρθωση των ελαστικών

Η παραδοσιακή ιατρική έχει από καιρό αντιμετωπίζει τις ασθένειες όταν αυξάνεται κόκκαλο στο πόδι και τι πρέπει να κάνουμε γι ' αυτό δεν είναι μια ρητορική ερώτηση χωρίς απάντηση. Η επιστήμη γνωρίζει καλά τους λόγους για τους οποίους υπάρχει ένα κόκαλο στο πόδι και πώς να την αντιμετωπίσουμε. Πολλά καλά μελετημένα τεχνικές που σας επιτρέπουν να γρήγορα να απαλλαγούμε από τη νόσο.

 • η διατήρηση του σωματικού βάρους στο φυσιολογικό;
 • φορώντας άνετα και υψηλής ποιότητας παπούτσια;
 • μια ισορροπημένη διατροφή με αρκετές βιταμίνες και μέταλλα (πιο σημαντικό είναι το ασβέστιο και η βιταμίνη Ε) *
 • η γυμναστική και το μασάζ, ειδικά αν υπάρχει μια γενετική προδιάθεση για την εμφάνιση της νόσου;
 • πρόληψη των βλαβών στη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος.
02.08.2018