Βλαισού μεγάλου δακτύλου

Βλαισότητας του ποδιού – η διαδικασία που αλλάζει το σχήμα του ποδιού, που συνοδεύεται από την εμφάνιση δεν είναι αισθητικά επώδυνη απόφυση των οστών στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού.

Όπως παρουσιάζεται παραμόρφωση

PLANO-βλαισότητας πόδια – ειδική παθολογία στην λειτουργική θέση του ποδιού, λόγω του γεγονότος ότι το ύψος του είναι σημαντικά υποτιμημένες, και το κέντρο του άξονα είναι κυρτή.

Βλαισού μεγάλου δακτύλου

Δάχτυλα του ποδιού και η φτέρνα, αντίστοιχα, γύρισε προς τα έξω, και το πόδι γίνεται σταδιακά χ-διαμορφωμένα διακοπή. Αυτή η παθολογία μπορεί να φορέσει nonheritable και να είναι συγγενής, τη θεραπεία της εξαιρετικά προβληματική, αλλά, σε Γενικές γραμμές, η διόρθωση της νόσου είναι συντηρητική ή χειρουργική επέμβαση γίνεται από ποδίατροι με μεγάλη επιτυχία.

Λόγους

PLANO-βλαισότητας δυσμορφία των ποδιών σε ενήλικες μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων:

 • αταίριαστα παπούτσια (ή πέλματα) – στενό ή όχι το μέγεθος του ποδιού;
 • το μακρύ φορώντας παπούτσια, μπότες, ψηλοτάκουνα;
 • υπεξάρθρημα της βάσης της εγγύς φάλαγγας του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (βίντεο)
 • στο φόντο της ουρικής αρθρίτιδας στις αρθρώσεις συσσωρεύεται υπερβολική ποσότητα ουρικού οξέος άλατα είναι, με τη σειρά του, οδηγεί στην ανάπτυξη της PLANO-βλαισότητας δυσμορφία των ποδιών σε ενήλικες;
 • αδύναμη τένοντες;
 • γενετική προδιάθεση;
 • το υπερβολικό σωματικό βάρος (περισσότερο από το φορτίο στις αρθρώσεις);
 • PLANO-βλαισότητας πόδια και την ιδιοτυπία της εμμηνόπαυσης στο γυναικείο σώμα και η ορμονική ανισορροπία;
 • εγκυμοσύνη - μιτωτικά κορσέ απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την πρόσθετη λειτουργικό φορτίο, οπότε μέρος της μάζας "ώθηση" στις αρθρώσεις, παραμορφώνοντας τους *
 • επίπεδη πόδια διαφορετικό βαθμό;

Βαθμός

Η διαφορά των βαθμών των παραμόρφωση του ποδιού εξαρτάται από τη γωνία που κυμαίνεται μεταξύ του δείκτη και του οστού (που συνδέει το μετατάρσιο).

1 βαθμός

Σε πρώτο βαθμό, υπάρχει μια αύξηση στην παραμόρφωση της άρθρωσης (σησαμοειδή συνδέσμων πολύ κινητή), υπάρχει υπεξάρθρημα του ποδιού.

2 βαθμών

Σε δεύτερο βαθμό του στελέχους υπάρχει μια περαιτέρω μετατόπιση των τενόντων και των αρθρώσεων του αντίχειρα.

3 βαθμού

Παραμόρφωση 3 βαθμούς (ανεξάρτητα από τον παράγοντα αυτό ήταν το μείζον), προκύπτει από το γεγονός ότι οι οστών και του συνδετικού ιστού σε αυτή τη ζώνη ευάλωτη και αδύναμη αρκετά, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό λειτουργικό φορτίο.

Τα συμπτώματα

Σημάδια PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση του ποδιού εξής:

 • Σαφή οπτική αισθητική ατέλεια – η κοινή αυξάνει σημαντικά σε μέγεθος, ξεχωρίζει για την πλευρά που βρίσκεται κάθετα στον άξονα του ποδιού, και το δάχτυλο είναι στραμμένο προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς τα μέσα (βίντεο) * υπάρχει το λεγόμενο βάρους πόδι θέση.
 • Συνοδεύει τη συμπτωματική εκδηλώσεις της PLANO-βλαισότητας παθολογία και πλατυποδία, σοβαρή χρόνια θυλακίτιδα και αρθροπάθεια deformans, που επηρεάζει τις αρθρώσεις.
Ορθοπεδικά πέλματα

Διάγνωση

Για τη σωστή επιλογή της θεραπείας βλαισότητας, την πρόληψη των ασθενειών (φυσική αγωγή, τη γυμναστική, μασάζ), καθώς και την πρόληψη της περαιτέρω ανάπτυξης, απαιτεί έγκαιρη και διεξοδική εξέταση του ασθενούς.

Για να καθορίσετε βλαισότητας, ο γιατρός κάνει μια ακτινογραφία του ποδιού σε 3 προβολές – ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε ποια από τις 3 μοίρες ανάπτυξης παραμόρφωση των ποδιών του ασθενούς, και επίσης να διευκρινιστεί εάν υπάρχουν οποιαδήποτε πρόσθετα που σχετίζονται με παθολογικές καταστάσεις, όπως η άσηπτη νέκρωση, κύστη, αρθρίτιδα, φλεγμονώδεις διαταραχές από το περιόστεο, κ. λπ.

Σε περίπτωση ανίχνευσης των σχετικών συμπτωμάτων (φωτογραφία), ο γιατρός εφαρμόζει μια θεραπεία (orthotics, διορθωτικές ασκήσεις, γυμναστική, μασάζ), η οποία, αν δεν θεραπευτεί βλαισότητας, τότε τουλάχιστον να διορθώσει την εμφάνισή του.

Θεραπεία

Η τελική αποκατάσταση PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση 3 βαθμούς είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά μπορείτε να το κάνετε χωρίς χειρουργική επέμβαση. Υπάρχουν αρκετές τυπικές μέθοδοι θεραπείας που αποσκοπούν στη διόρθωση αυτής της παθολογίας.

Ορθωτικά

Εγκατάσταση ειδικά ορθοπεδικά πέλματα είναι προορίζεται για τη διόρθωση των PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση του ποδιού.

Όπως πέλματα παρουσιάζουν υψηλή αποδοτικότητα στα πρώτα στάδια της νόσου, επιπλέον, τον παιδίατρο πρέπει να ορίσει ειδικά πέλματα για να διορθώσετε τη θέση του ποδιού.

Εκτός από τις παραπάνω μεθόδους δείχνει την εγκατάσταση των διορθωτών για τα δάχτυλά σας και επιπλέον δεσμούς. Η καλύτερη επιλογή είναι ιατρικά ορθοπεδικά παπούτσια ιδιότητες, οι οποίες είναι ξεχωριστά εξοπλισμένα πάτους.

Μασάζ

Όταν βλαισότητας εμφανίζεται ένα ειδικό μασάζ στα πόδια. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να στραφούν σε επαγγελματίες. Συχνά για να διορθώσει την παθολογία, ο ποδίατρος συνταγογραφήσει μια πορεία μασάζ που αποτελείται από δέκα συνεδρίες, η οποία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον κάθε λίγους μήνες.

Γυμναστική

Σωστά επιλεγμένο σωματικές ασκήσεις βοηθούν σημαντικά για τη διόρθωση βλαισότητας του ποδιού. Οι πιο κοινοί τύποι της γυμναστικής:

Γυμναστική
 • το περπάτημα με λυγισμένα τα δάχτυλα των ποδιών.
 • περπάτημα σε ανώμαλο επιφάνειες;
 • προσπάθεια για να αρπάξει τα δάχτυλα των ποδιών του κάποια στοιχεία.
 • κίνηση πέρα από το δωμάτιο μόνο για το εξωτερικό μέρος των ποδιών.

Για τη γυμναστική για τη θεραπεία της βλαισότητας τις κατάλληλες ασκήσεις με τη χρήση του μασάζ Χαλί.

Φυσική θεραπεία

Το συγκρότημα των φυσικών γεγονότων δεν είναι κατάλληλο για θεραπεία, και να ελαχιστοποιηθούν τα συμπτώματα. Λοιπόν, όταν βλαισότητας συμπληρώσει τη θεραπεία με μασάζ, ορθοπεδικά πέλματα και γυμναστικές ασκήσεις.

Αν το περπάτημα ενήλικες έχουν πόνος, εμποδίζοντάς τους να μετακινήσετε, το podiatrist διορίζει παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Χειρουργική επέμβαση

Χειρουργική επέμβαση ενδείκνυται σε περιπτώσεις που η παθολογία είναι σαφώς προοδευτικό χαρακτήρα ή το παραμορφωμένο δάχτυλο εμποδίζει τον ασθενή να ζήσει άνετα, και όταν συντηρητικές μέθοδοι – τα πέλματα στα παπούτσια, θεραπευτικό μασάζ και ειδικές ασκήσεις δεν έχουν ως αποτέλεσμα την διόρθωση της μετατόπισης του ποδιού.

Σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός απαιτεί θεραπεία ως ασφαλή διόρθωση του κοινού γίνεται, μετά την οποία ο ασθενής είναι να βάλουμε στο γύψο και δεν τοποθετεί καμία επιπλέον δομές.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ο χειρουργός ρυθμίζει την γωνία που είναι μεταξύ των οστών του ποδιού. Αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για τη λειτουργία οδήγησης των συνδέσμων είναι σωστά κατανεμημένα. Η περίοδος αποκατάστασης μετά από μια τέτοια λειτουργία είναι αρκετά γρήγορα, και η επανάληψη δεν έχει δει.

Η δημοφιλής θεραπεία

Ο βάρους σταματήσει σε ενήλικες, που προκύπτουν από την παραμόρφωση 3 βαθμούς, υπόκειται σε αναπροσαρμογή στο σπίτι (χωρίς χειρουργική επέμβαση). Η πιο αποτελεσματική τεχνολογία:

Ένα αφέψημα από ριζάρι

Φαίνεται λαμβάνοντας ένα αφέψημα από ριζάρι ουσία το εργαλείο αφαιρεί την περίσσεια του ουρικού οξέος * ένα κουταλάκι του γλυκού της σκόνης θα πρέπει να είναι χύνεται ένα ποτήρι γεμάτο με νερό, θέλετε να προθέρμανση, στη συνέχεια, περίπου 10 λεπτά το μίγμα πρέπει να βράσει σε ένα λουτρό ατμού * το μέσο καλά, στραγγίστε, για 12 φλιτζάνια αρκετές φορές την ημέρα. Μερικές φορές βοηθά ακόμη και να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση.

Πικραλίδα

Πικραλίδα

Καλά προσαρμοσμένο αυξήσεις και αγωνίζεται με τη μετατόπιση του ποδιού πικραλίδα λουλούδια. Αφού στεγνώσει καλά, θα πρέπει να ρίξτε μια μικρή ποσότητα ιωδίου. Σημαίνει επιμένουν 3 ημέρες, στη συνέχεια, εφαρμόζεται με τη μορφή ενός πλέγματος στην βλαισότητας του ποδιού.

Μουστάρδα και πράγματα

Ιογενής σταματήσει και η παραμόρφωση είναι λοιπόν να διορθωθεί με τη βοήθεια των ειδικών σπιτική αλοιφή. Στη μεγάλη κουταλιά μουστάρδα σκόνη θα απαιτήσει το ίδιο με φρέσκο νερό, σφουγγάρι, μερικές κουταλιές της σούπας νέφτι και λίγες σταγόνες λάδι μηχανής. Θεραπεία της βλαισότητας (φωτογραφίες), θα είναι πολύ αποδοτική και αποτελεσματική, σας βοηθά να το κάνετε χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Συμπίεση

Κατάλληλο για την θεραπεία των παραμορφώσεων που προκαλεί μετατόπιση του ποδιού προς τα μέσα, τοποθετώντας μια στάση και 3 βαθμούς βλαισότητας και θεραπευτικά επιθέματα γίνεται με φυσική πρόπολη. Ένα μικρό κομμάτι των χρημάτων για να βάλει το κόκαλο, προσεκτικά την εξασφάλιση με ένα επίδεσμο.

Ολοκληρωμένη θεραπεία είναι το κλειδί για την επιτυχία

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους της θεραπείας της βλαισότητας του 3 βαθμούς και παραμορφώσεις που προκαλεί η μετατόπιση του ποδιού προς τα μέσα είναι μια αποτελεσματική, αλλά ακόμα καλύτερα, μια ολιστική προσέγγιση, που συνδυάζει σπιτικές συνταγές με τις σωστές σωματικές ασκήσεις, διορθωτικά υποδήματα, ανατομικά πέλματα, θα προσθέσει τη θεραπεία μασάζ.

Θα πρέπει πάντα να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα (η άσκηση και η φυσιοθεραπεία, ορθωτικά, μασάζ), προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση και η ανάπτυξη της παραμόρφωσης.

14.08.2018