Μύθοι και γεγονότα σχετικά με τα οφέλη από ορθοπεδικά παπούτσια

Πολύ συχνά το πρόβλημα προκαλείται από ακατάλληλα παπούτσια από κατώτερης ποιότητας υλικά. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα και να αισθάνονται άνετα για όλη την ημέρα, δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα έπρεπε να μείνει στα πόδια τους, πρέπει να αγοράσετε τα μοντέλα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά με ορθοπεδικές ιδιότητες.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα παπούτσια με ορθοπεδικές ιδιότητες

Ορθοπεδικά παπούτσια – παπούτσια για καθημερινή χρήση, για την πρόληψη παθήσεων του ποδιού – πλατυποδία, βλαισού μεγάλου δακτύλου, κάλους, κάλους, την ευκολία της βάδισης και τη διόρθωση των υφιστάμενων παραβίαση στο αρχικό στάδιο. Έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά:

 • Εύκαμπτη, ανθεκτική σόλα για να μειώσει το φορτίο κλονισμού για το πόδι;
 • Πάτος για να κρατήσει το εσωτερικό της καμάρας του ποδιού, όπου το πόδι δεν είναι - καταρρέει μέσα;
 • Ένα μεγάλο μαζικό του ποδιού, εξασφαλίζοντας τα δάχτυλα της ελευθερίας και την πρόληψη του σχηματισμού φουσκάλες και εκδορές;
 • Ειδικό Velcro τύπου "Velcro", το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε το πλάτος του Παπουτσιού στο πόδι και να κλειδώσει σταθερά στο πόδι;
 • Φυσικά υλικά, όπως κοτλέ, σουέτ, δέρμα. Τα παπούτσια των υλικών αυτών, όπως τα πόδια δεν ιδρώνουν, δεν σχηματίζεται εξάνθημα από την πάνα, δεν υπάρχουν συνθήκες για την ανάπτυξη των μικροοργανισμών.

Γιατί πρέπει ορθοπεδικά παπούτσια

Σύγχρονα μοντέλα της παπούτσια με ορθοπεδικές ιδιότητες σχεδιασμένο για την καθημερινή ένδυση και πληρούν τις απαιτήσεις των μοντέρνων τάσεων. Συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Για την πρόληψη και τη θεραπεία της PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση, τη διόρθωση των επίπεδων πόδια, την πρόληψη φουσκάλες, κάλους, εκδορές που μπορεί να αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα της φορώντας σφιχτό, άβολα παπούτσια;
 • Για την υποστήριξη της καμάρας του ποδιού στη σωστή ανατομική θέση.
 • Για να μειωθεί το φορτίο στα πόδια και τη σπονδυλική στήλη, ανακούφιση από το στρες και την πρόληψη κράμπες στα πόδια;
 • Για να μειώσει την κούραση κατά να έχετε όλη την ημέρα για να σταθεί ή να περπατήσει;
 • Για να εξασφαλίσει το πόδι και την πρόληψη των τραυματισμών.

Ποδίατροι να συστήσω φορώντας παπούτσια με ορθοπεδικές ιδιότητες για όσους έχουν προβλήματα με τα πόδια και τη σπονδυλική στήλη.

Παιδικά παπούτσια με ορθοπεδικές ιδιότητες

Οι ειδικοί συστήνουν να φορούν ορθοπεδικά παπούτσια από το πρώτο βήμα. Ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά έχει κάποια χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη σωστή ανάπτυξη των ποδιών, ιδιαίτερα στο σχηματισμό των τόξων. Είναι το ευχαριστώ για την παρουσία ανατομικών καμάρες, το πόδι είναι ένα αμορτισέρ όταν το περπάτημα, μειώνοντας την πίεση στα πόδια και τη σπονδυλική στήλη.

Ειδικά το "δικαίωμα" παπούτσια για το μωρό:

 • Τα τακούνια του Θωμά, συντομευμένη στην εσωτερική πλευρά και ελαφρώς διαφορετικό ύψος και σε διαφορετικά σημεία. Εξασφαλίζει τη σωστή θέση του ποδιού και αποτρέπει την προς τα μέσα και σωστά διανέμει το φορτίο. Για παιδιά έως 8 ετών, το τακούνι δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 cm, 8-12 ετών – 1-2 cm.
 • Η σόλα είναι κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό ή παρόμοια υλικά. Δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακή, για την αποφυγή διαστρέμματα και στελέχη, αλλά πρέπει να λυγίσει, έτσι ώστε να είναι απολύτως δύσκαμπτες σόλες παρεμποδίζουν τη σωστή δήλωση του πόδια και το σχηματισμό της σωστής βάδισης;
 • Δύσκολο υπερβολική τακούνι είναι θεραπευτικά μοντέλα μπορεί να είναι πάνω από τον αστράγαλο. Για παιδιά έως 6 ετών, το ύψος του τακουνιού θα πρέπει να είναι 1.5-2 εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο, μετά από ένα 6 – κάτω από τον αστράγαλο. Στη θεραπεία της flatfoot ΙΙΙ βαθμού, το ύψος των τακουνιών, καθορίζεται από το θεράποντα ιατρό, τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα για να παραγγείλετε;
 • Σόλας έχει μια μικρή εσοχή στην φτέρνα περιοχή, επιτρέποντας τη σταθεροποίηση, την υποστήριξη αψίδων για την εσωτερική καμάρα και μια υπερυψωμένη περιοχή του ρολού.

Ορθοπεδικά παπούτσια για διαβητικούς έχει ένα ειδικό 3-στρώμα υλικό μετζεσολών ότι μειώνει την πίεση και την τριβή. Μέσα από αυτή τη δράση να μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος από γρατσουνιές, ρωγμές και πληγές. Τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη, ορθοπεδικά παπούτσια με ειδική σόλα, μεγάλη δωρεάν toe, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, θα βοηθήσει να αποτρέψει τη ζημία και το σχηματισμό δύσκολο να επουλωθούν οι πληγές. Να μειώσει τον πόνο που συνδέεται με τακούνι ωθήσει απορρόφηση των κραδασμών μετζεσόλα μπορεί να φορεθεί σε συνδυασμό με το πυρίτιο. Αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, η καλύτερη λύση θα είναι το πατάκι με ενισχυμένη απορρόφησης κραδασμών ικανότητες, η οποία θα βοηθήσει να ανακουφίσει την υπερβολική πίεση στις αρθρώσεις.

Τα ορθοπεδικά και τα είδη τους

Αν δεν χρειάζεται να παράγουν τα πέλματα σε επιμέρους μεγεθών μετά την αφαίρεση του στιγμιότυπο, στη συνέχεια, οι ειδικοί συνιστούν να αγοράσετε έτοιμα Pedag ορθωτικό πέλμα, Φροντίδα των Ποδιών, τα οποία κατασκευάζονται από ειδικές τεχνολογίες και να εξασφαλίσει την άνεση του χρήστη, πρόληψη διαφόρων διαταραχών.

παπούτσια

Ορθοπεδικά πέλματα για την πρόληψη και τη διόρθωση των πλατυποδία έχουν κάποια χαρακτηριστικά σχεδιασμού:

 • Η εμβάθυνση της φτέρνας με ελαφρώς ανυψωμένες πλευρές, για τη σταθερή στερέωση της φτέρνας;
 • Στο κουτουπιέ περιοχή με την εσωτερική καμάρα, το πατάκι του είναι ελαφρώς μεγάλωσε στην περιοχή του roll;
 • Πάτος με περικοπεί μπροστινό μέρος του πάτος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παπούτσια το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το βαθμό σκληρότητας του σόλα είναι:

 • Μαλακή σιλικόνη που χρησιμοποιείται για την πρόληψη των διαταραχών που μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε παπούτσια;
 • Η μέση σκληρότητα του αφρού πολυουρεθάνης, δέρμα ή λάστιχο αφρού. Συνιστάται σε υψηλά φορτία, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς και για τη διόρθωση των πλατυποδία στα πρώτα στάδια. Τα πέλματα θα βοηθήσει να μειώσει την πίεση στα πόδια όταν τα αυξημένα μάζας σώματος;
 • Σκληρό πλαστικό, γραφίτη, με τόνους του μετάλλου, το οποίο φοριέται όπως κατευθύνεται από έναν ποδίατρο για να διορθώσει τις παραβιάσεις.

Μια ειδική συσκευή για το δάχτυλο και την φτέρνα

Για την πρόληψη malposition των ποδιών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε παθήσεις των αρθρώσεων, την καμπυλότητα των ποδιών και τα δάχτυλα των ποδιών, τους κάλους, κάλους και εκδορές χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές ορθοπεδικής – μεσοδακτύλιες χωρίσματα, σερβιετάκια, pads.

Ορθοπεδικά διάφραγμα που βρίσκεται ανάμεσα στα δάχτυλά σας, μην τους επιτρέψει να περάσουν και να διορθώσει καμπυλότητα του δάχτυλα, για τον καθορισμό τους στη σωστή θέση. Έρχονται σε όλα τα διαφορετικά σχήματα, από διαφορετικά υλικά. Η επιλογή εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος, την τοποθεσία, πρότυπο παπούτσια.

11.08.2018