PLANO βλαισότητας παραμόρφωση

Για να καταλάβετε, τι σημαίνει η διάγνωση της βλαισότητας επίπεδης εγκατάσταση, αφού εξέτασε η ίδια η λέξη. "Επίπεδη" σημαίνει ότι το πόδι ενός παιδιού είναι επίπεδη - αυτό είναι προφανές, αλλά βλαισότητας σημαίνει ότι η εγκατάσταση τους σε ένα παιδί X-σχήμα. Πολλοί από μας έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που τα πόδια βρίσκονται x, στην περίπτωση μας της νόσου x είναι μόνο το πόδι.

Ορθοπεδικούς πω ότι βλαισότητας επίπεδη πόδι το παιδί δεν είναι μια ασθένεια αλλά μια ανωμαλία, με αποτέλεσμα την αδύναμη συνδέσμων. Το παιδί με αυτό το πρόβλημα πόδια κουράζονται πιο γρήγορα. Ανατομικά, το πόδι βουλιάζει προς τα μέσα, στο τέλος, τους θόλους και αψίδες που σχηματίζονται όχι όπως θα έπρεπε.

PLANO βλαισότητας παραμόρφωση

Αν δεν αντιμετωπιστεί Val gusnye πλατυποδία στα παιδιά, στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου το πρόβλημα κλιμακώνεται σε μια επίπεδη.

Επικίνδυνο από ό, τι επίπεδη πόδια

Για πολλούς ανθρώπους, πλατυποδία είναι απλά μια δικαιολογία για να μην υπηρετήσει στο στρατό. Αλλά εκείνοι που είναι ο ιδιοκτήτης του αυτό το ελάττωμα, ξέρεις τι, σοβαρά τώρα, υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Το ασφαλέστερο, αλλά όλοι το ίδιο δυσάρεστο είναι το καλλυντικό ελάττωμα. Στο μέλλον, καθίσταται δύσκολο να βρείτε τα σωστά παπούτσια, θα πρέπει πάντα να ψάξουν για ειδικές κατασκευαστής και ειδικά πέλματα.

Οι γυναίκες δεν μπορώ να περπατήσω με τακούνια, το τακούνι διαφάνειες προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία, χαλάει το βάδισμα και έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σπονδυλική στήλη. Με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να λάβετε ένα κομμάτι κοντά στη βάση του αντίχειρα. Αυτό vypirayushchaya των οστών όχι μόνο χαλάει την εμφάνιση των ποδιών και την πρόληψη φορώντας όμορφα παπούτσια, αλλά επίσης να χαλάει την υγεία του ατόμου, λόγω της σταθερής φλεγμονή και πόνος πόνος. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή και πράξη.

Πότε πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό

Ένα μικρό παιδί PLANO βλαισότητας ρύθμιση εμφανίζεται από τη στιγμή που το παιδί γίνεται ανεξάρτητο. Το πόδι δεν μπορεί να αντέξει το φορτίο του σώματος, και το εσωτερικό άκρο της νωθρό, αλλά το πρόσθιο είναι δεδομένη. Μόλις τα πρώτα σημάδια της Χ-διαμορφωμένα άκρα, δηλαδή, το επίπεδο Val gusnyj ένα σημάδι να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή και να αγοράσει ποιότητας παπούτσια.

Η διάγνωση είναι πιο συχνά μετά την ηλικία των 3 ετών, και βλαισότητας πόδι ήδη σε 9-12 μήνες. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα δύο προβλήματα συνδυάζονται σε ένα, και το αποτέλεσμα είναι ένα PLANO βλαισότητας πόδι.

Το διαμέρισμα δεν είναι εγγενής σε παιδιά μέχρι 3 χρόνια από την ασθένεια. Είναι παρούσα σε όλα τα παιδιά, αλλά είναι φυσιολογικό, είναι φυσιολογικά για αυτή την περίοδο της ανάπτυξης. Στην εσωτερική πλευρά του ποδιού του παιδιού δεν έχουν επιληπτικές κρίσεις, ωστόσο, υπάρχει ένα στρώμα λίπους, το οποίο δρα ως απορροφητής κραδασμών. Μια podiatrist μπορεί να πληρώνουν μόνο την προσοχή στο σχήμα του ποδιού του παιδιού, αν rasplastannaya ή μεγάλη μπορεί να ανιχνευθεί από την PLANO βλαισότητας εγκατάσταση σταματήσει.

Η αιτία της βλάβης

Η στάση κατάσταση του παιδιού και την εκπαίδευση επίπεδη βλαισότητας πόδι επηρεάζεται από:

 • Γενική μυϊκή αδυναμία του παιδιού *
 • μειωμένο ή αυξημένο μυϊκό τόνο?
 • παρατεταμένη ιογενή ασθένεια;
 • πνευμονία;
 • βρογχίτιδα;
 • ραχίτιδα;
 • προωρότητας.

Επίπεδη πόδια και επίπεδη Val gusnoe καμπυλότητα στα παιδιά είναι αποτέλεσμα της τέντωμα των συνδέσμων και των μυών του εσωτερικού μέρους του πόδι, Κνήμη και τον αστράγαλο, τακούνι, κινείται προς τα έξω, μέσα στον αστράγαλο και το σύνολο του κάτω μέρος του ποδιού αλλάζει το επίκεντρο θέση.

Αν επίπεδης Val gusnoe η κατάσταση είναι αρκετά κακό, είναι δύσκολο όχι μόνο να κάνετε σωματικές δραστηριότητες, αλλά μόνο να περπατήσει. Μείωση ελαχιστοποιείται, έτσι ώστε όλο το βάρος πέφτει στην σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο.

Μετά από 5 χρόνια επίπεδης βλαισότητας πατήσουν το πόδι τους στα παιδιά είναι σχεδόν καμία θεραπεία, οπότε η θεραπεία πρέπει να αρχίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Για αρχή, μπάτσος σταματάει και βελτιώνει την Γενική κατάσταση του πόδια. Και ακόμα και αν αποτύχει να θεραπεύσει το παιδί 100%, αυτή η απόκλιση (αν ελέγχου), δεν θα επηρεαστεί στο μέλλον σχετικά με τη γενική υγεία. Με βάση τη σοβαρότητα του προβλήματος και την ηλικία, ο γιατρός συνταγογραφεί τα ορθοπεδικά βοηθήματα, φυσιοθεραπεία και μασάζ.

μασάζ

Η σημασία του μασάζ

Χάρη στο μασάζ του παιδιού χαλαρώσετε τους μυς, τους συνδέσμους είναι τεντωμένο, θα γίνει παχύτερο, η ισορροπία δύναμης είναι κανονικοποιημένη, στη συνέχεια σταματήσετε να παίρνετε τη σωστή θέση, και στη συνέχεια αναζήτησε στη θεραπεία της βλαισότητας επίπεδη πόδια.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για το παιδί είναι η άσκηση της θεραπείας. Δεν εφαρμόζεται σε απομόνωση, καθώς στοχεύει μόνο στην εδραίωση των αποτελεσμάτων. Χρησιμοποιώντας παράλληλα μασάζ και φυσιοθεραπεία, μπορεί να επιτύχει σταθερή, μακράς διαρκείας αποτέλεσμα.

Όσο για το μασάζ, η εστίαση είναι στο εσωτερικό και στο μπροστινό μέρος της κνήμης, το πόδι είναι να δοθεί προσοχή στον αντίχειρα : είναι σημαντικό να βελτιώσουν την supinatornye λειτουργίες.

Όταν κάνετε μασάζ μην ασκείτε πίεση στα πόδια, χρησιμοποιεί τις τεχνικές της μάλαξης, το τρίψιμο και χαϊδεύοντας. Όταν massirovanii πόδια με βλαισότητας επίπεδη πόδι εφαρμογή δόνησης, το τρίψιμο και χαϊδεύοντας. Το μασάζ γίνεται γυμναστική πριν και μετά την εφαρμογή του.

Διαδικασία και PLANO βλαισότητας πόδι μακρύ και περίπλοκο, αλλά αν συνεχώς προβούμε στις απαραίτητες διαδικασίες, είναι δυνατό να υπολογίζει στην εξομάλυνση της υγείας και τη σωστή ανάπτυξη των κάτω άκρων.

Φυσιοθεραπεία

Ειδικές ασκήσεις φυσική θεραπεία για τα παιδιά, αν έχετε μια επίπεδη, μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι. Το παιδί πρέπει να ασκεί σε λεπτές κάλτσες ή παπούτσια, όλο το συγκρότημα χωρίζεται σε διάφορα μέρη 2-3 ασκήσεις που εκτελούνται καθ ' όλη την ημέρα. Η κύρια έμφαση κατά τη διάρκεια της PLANO βλαισότητας ρύθμιση έχει στόχο τη σωστή διατύπωση των ποδιών όταν στέκεται και το περπάτημα. Οι γιατροί μερικές φορές, μετά από ορισμένες εξετάσεις, που προβλέπονται αλάτι λουτρά και ηλεκτροφόρηση. Ακόμα κι έτσι, οι γιατροί PLANO βλαισότητας πόδι είναι πειστικά συνιστάται το ποδήλατο. Και ξέρετε τι, αυτό βοήθησε.

Τα παιδιά με τη γυμναστική οδηγεί στο γεγονός ότι το παιδί πρέπει να μάθει να το βάλει στα πόδια και τα πόδια σας στη σωστή θέση, που βρίσκεται κοντά και παράλληλα με το άλλο, δεν είναι μεγάλη εκτός, όπως και στην επίπεδη Val gusnom ελάττωμα. Αν είχε επίπεδη βλαισότητας εγκατάσταση, τα κάτω άκρα σταδιακά θα πέσει στη θέση του.

Να αναπτύξουν την ικανότητα να περπατάει στο επίπεδο Val gusnom νόσου, συνιστάται να περπατήσεις το δρόμο πλάτους που δεν υπερβαίνει τα 15 cm, μπορεί να είναι μια λωρίδα χαλιού ή του Πίνακα, αν ούτε το ένα ούτε το άλλο μπορεί να είναι άμεσα στο πάτωμα με κιμωλία για να σχεδιάσετε το περίγραμμα. Στο δρόμο και το μωρό μπορείτε να οδηγείτε το κράσπεδα, αρχεία καταγραφής, κ. λπ.

Τα άλλα παιδιά με ειδικές παίρνει απευθείας από το γιατρό.

Ως χρήσιμες πληροφορίες, πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή του παιδιού: το κρέας της Γαλοπούλας και το κουνέλι, τα ψάρια, τα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, όπως το τυρί και το τυρί. Πολύ χρήσιμο φρέσκους χυμούς, κολοκυθάκια, κολοκύθια, σέλινο, σουσάμι, κλπ. Αν είναι δυνατόν, να πηγαίνετε με το παιδί σε εξειδικευμένα κέντρα για την ταχεία και αποτελεσματική θεραπεία του ποδιού. Θα όχι μόνο να χαλαρώσετε, αλλά και χρήσιμο!

Θεραπευτικές ασκήσεις

Η ζωή ενός παιδιού, ιδιαίτερα κατά το πρώτο έτος, είναι αρκετά πλούσια, ειδικά για το μυοσκελετικό σύστημα. Αυτή είναι η στιγμή που μαθαίνει να ανατραπεί, να συρθεί, να καθίσει, να σταθεί, να περπατήσει. Πολλοί μηχανισμοί μέσα σε 12 μήνες δεν θα συμμετέχει πια σε ένα μόνο χρόνο της ζωής του ανθρώπου. Επειδή δεν είναι και πολύ περίεργο αν ένας από τους κρίκους της αλυσίδας του γυναικείου σώματος περιπτώσεις βλαβών, υπερφόρτωση, κατεστραμμένα.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του κινητικού συσκευή είναι ο σχηματισμός και η λειτουργία της στάσης του σώματος και των ποδιών. Η ανάπτυξη τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προσπάθειες του παιδιού να σταθεί στα πόδια του και με τα πόδια. Και αρκετά συχνά οι γιατροί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα το μωρό εν λόγω ασθένεια, όπως επίπεδη προκύψουν λόγω συγγενούς ιδιαιτερότητες και κατά την περίοδο της εντατικής κυκλοφορία.

Χαρακτηριστικά ploskoval'gusnoj της δυσμορφίας

Η στάση του σώματος και τα πόδια είναι ταυτόχρονα και το φορτίο όταν η ικανότητα του παιδιού να σταθεί ή να περπατήσει. Η ισορροπία που προσπαθεί να διατηρήσει το σώμα του, τοποθετώντας κάθετα στο χώρο, φυσικά, έχει ένα ορισμένο φορτίο ολόκληρο το σκελετικό σύστημα του σώματος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ασθένεια αναπτύσσεται λόγω της υπάρχουσας συγγενούς πλατυποδία. Η μέση ηλικία, όταν το πιο συχνά καταγράφονται ploskoval'gusnye πόδια σε παιδιά - 5 χρόνια. Από αυτή τη φορά, πολλοί γονείς αρχίζουν να παρατηρήσετε την εσφαλμένη ρύθμιση του στάση κατά το περπάτημα, και, ως αποτέλεσμα, πάει στο γιατρό για να πάρει την έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπεία.

Τα συμπτώματα

Τα κύρια συμπτώματα που θα πρέπει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς και υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι τα μυοσκελετικά παιδί έχει ένα πρόβλημα, είναι:

 1. Η ανάμειξη του ποδιού κατά το περπάτημα μέσα;
 2. Το παιδί παραπονιέται για πονοκέφαλο και πόνο στο πόδι;
 3. Γίνεται αισθητή σκαλιά του παιδιού *
 4. Συμπιέζεται, παχύ πόδι.

Κατά κανόνα, η παραμόρφωση του ποδιού, μια έντονη ισοπέδωση, καθώς και μια εσφαλμένη δήλωση του ποδιού κατά το περπάτημα, όταν το παιδί δεν βασίζεται πλήρως σε όλη την επιφάνεια, αλλά μόνο από μέσα της, σαν να την κάμψη, και προκαλώντας άγχος στους γονείς. Σε περίπτωση άκαιρης ανίχνευση αυτών των συμπτωμάτων μπορεί να συμβεί πολύ δυσμενής για τις μυοσκελετικές επιπλοκές.

Οι συνέπειες

Τα συμπτώματα που δείχνουν ότι το μυοσκελετικό σύστημα του παιδιού που πάσχει, μπορεί για λίγο απρόσεκτοι οι γονείς περνούν απαρατήρητα. Σε αυτή την περίπτωση, το παιδί είναι σε κίνδυνο για την ασθένεια σε μια σειρά από άλλες σοβαρές συνέπειες.

Η κάμψη των γονάτων γράμμα X, Πλατυποδία; Αρθρώσεις και αρθρίτιδα, Συστηματική πόνο στα πόδια, Σκολίωση; Clubfoot, Προβλήματα με την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και, κατά συνέπεια, την ημικρανία.

Παρά την επικράτηση της νόσου μεταξύ των παιδιών, έχει ένα πολύ σοβαρό λόγο για την εμφάνισή του, αν δεν λάβει υπόψη την έμφυτη φύση της νόσου με την ιατρική, ο όρος "κάθετη" πολιορκητικό ΚΡΙΌ"."

Λόγους

Επίπεδη βλαισότητας πόδια έχει μια ποικιλία από αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν την ασθένεια ακόμη και σε βρέφη. Ωστόσο, σε αυτή την ερώτηση, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η μορφή της νόσου μπορεί να είναι είτε εκ γενετής ή επίκτητη. Ως εκ τούτου, σε παιδιά κάτω των 3 ετών είναι δυνατόν να μιλάμε για αλλαγές του ποδιού που είχε την προγεννητική ανάπτυξη.

Με τη σειρά του, σε 4-5 χρόνια της ζωής ενός παιδιού ploskoval'gusnye των ποδιών εμφανίζονται ως αποτέλεσμα πολλοί λόγοι που η έρευνα καθορίζεται από το γιατρό.

 1. Η αδυναμία των μυών και των συνδέσμων της κνήμης, δεν είναι σε θέση να κρατήσει τη σωστή θέση του ποδιού;
 2. Ο κληρονομικός παράγοντας;
 3. Δεν ταιριάζουν, άβολα και κακής ποιότητας παπούτσια των παιδιών. Θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε παπούτσια με λεπτή, επίπεδη και μαλακή σόλα, ανατομικά ακολουθεί το σχήμα του πέλματος.
 4. Η έλλειψη άσκησης στα παιδιά;
 5. Συχνά κρυολογήματα, λοιμώξεις, βακτηριακές παθήσεις;
 6. Τραυματισμοί του ποδιού;
 7. Ενδοκρινικές διαταραχές, όπως η νόσος του θυρεοειδούς, το υπερβολικό βάρος ή, αντίθετα, λιποβαρή, διαβήτη;
 8. Ραχίτιδα, η οποία έχει καταστροφικές συνέπειες στα οστά, καθιστώντας τα αδύναμα και εύθραυστα, καθώς επηρεάζουν την καμπυλότητα του ποδιού;
 9. Ανώμαλο μεταβολισμό και τη διατροφή σύστημα, το οποίο έχει αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα;
 10. Έλλειψη ασβεστίου και άλλων βιταμινών και μετάλλων.

Την ίδρυση της αιτίας του παιδιού καμπυλότητα του ποδιού απαιτεί άμεση θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται διαφορετικές μεθόδους.

Θεραπεία ploskoval'gusnoj πόδι

Αυτή η ασθένεια εξαρτάται από την έκταση και τη μορφή. Αν η διάγνωση είναι ακόμα στο νοσοκομείο, όταν παίρνει θέση για να είναι μια συγγενή μορφή, η θεραπεία δίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, κυριολεκτικά, από τον πρώτο μήνα της ζωής.

Θεραπεία ploskoval'gusnoj παραμόρφωση του η στάση έχει ως στόχο τη διόρθωση των στρεβλώσεων και τη σταθεροποίηση. Έτσι, είναι σημαντικό όχι μόνο να ξεπεράσει το ελάττωμα, αλλά και να εδραιώσει το αποτέλεσμα.

Η συντηρητική θεραπεία

Συνήθως, η θεραπεία είναι σπάνια ανατεθεί ναρκωτικά. Η εφαρμογή τους είναι απαραίτητη και στην περίπτωση της συστηματικής ή προσωρινή πονοκεφάλους ή πόνο στα πόδια. Φάρμακα ομάδες αναλγητική την ανακούφιση από τα συμπτώματα, αλλά όχι την αιτία, οπότε οι γιατροί τη θεραπεία που παρέχεται κατά κύριο λόγο την εξωτερική φύση, δηλαδή:

 1. Πόδια επάνω γύψο επίδεσμο την παροχή και τον καθορισμό των διορθωτικών ενεργειών. Δεδομένου ότι το πρόβλημα της ασθένειας αυτής ασχολείται με το ορθοπεδικό και χειρουργό, ο γιατρός θα αποφασίσει τι είδους σάλτσες;
 2. Ένα σημαντικό στάδιο της θεραπείας - φυσιοθεραπείας, μασάζ, άσκηση είναι κάτι που θα επιτρέψει τα πόδια για να αισθανθεί την πληρότητα και την ακρίβεια των κινήσεων;
 3. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό είναι το στάδιο της διατήρησης των αποτελεσμάτων, επειδή ploskoval'gusnye πόδια τείνουν θεραπεία και πάλι για να "πάει." Ως εκ τούτου, το παιδί να αγοράσετε ειδικά ορθοπεδικά παπούτσια με το ίδιο πέλματα.

Στην περίπτωση επίκτητες παραμορφώσεις, όταν διαγνωστεί με βλαισότητας επίπεδης εγκατάσταση του στάση, κατά κανόνα, ένας γιατρός συνταγογραφεί ήπια θεραπεία, αλλά και πάλι όλα εξαρτώνται από τη σοβαρότητα της νόσου. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο συντηρητική θεραπεία. Υπάρχουν πολύ σοβαρές περιπτώσεις, που απαιτούν όχι μόνο την άσκηση και μασάζ, και τη χειρουργική επέμβαση.

Λειτουργίες

Λειτουργίες
 • Λειτουργία Grajsa - λειτουργία, στην οποία το πόδι ενός παιδιού είναι ένα ειδικό ένθετο, που δεν επιτρέπει το πόδι να λυγίσει προς τα μέσα;
 • Μέθοδος Dobbsa με βάση ehtapnom το γύψο στο πόδι του παιδιού, με επακόλουθη διαδερμική οστεοσύνθεση με K-wire. Δεν είναι χειρουργική επέμβαση, και η χειροπρακτική, η οποία είναι να κρατήσει 5-6 συνεδρίες, συνήθως μια φορά την εβδομάδα, η οποία είναι η επίπτωση στο πόδι και το τελικό στάδιο είναι η gypsuming;
 • Διάφορα myagkotkannye και artrodeziruyushchie χειρουργική επέμβαση, αποφασίστηκε από τον θεράποντα ιατρό.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το ζήτημα του διορισμού φειδωλοί θεραπεία ή χειρουργική επέμβαση μπορεί να λύσει μόνο ο γιατρός. Με τη σειρά τους οι γονείς, ανεξάρτητα από το πόσο εξοικειωμένα με πληροφορίες από δημόσιες πηγές δεν ήταν έτσι, δεν θα πρέπει να αντισταθεί τη θεραπεία του παιδιού τους.

10.08.2018