Εμπειρία στη χρήση Valgus Pro

Αυτή η ιστορία είπαν να Alessandra από το Ρώμη (Ιταλία). Γυναίκα κοινά προβλήματα που ανακατεύτηκε με την κόρη της να ζήσει πλήρως και πώς τα σιδεράκια Valgus Pro βοήθησε να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες.

Εμπειρία στη χρήση της σύρτης Βλαισότητας Pro

Μια κόρη που γεννήθηκε απολύτως υγιές μωρό, αλλά από 5 χρονών και είχε ήδη μια αισθητή βάρος. Όλη η οικογένεια ήταν χαρούμενος που την όρεξη είναι καλή, και σε όλους άρεσε το χαριτωμένο παχουλός μάγουλα. Ανησύχησα, γιατί πίστευε ότι αυτό είναι πρόβλημα. Στην πρώτη δημοτικού, σταθήκαμε στο λογαριασμό του στο ενδοκρινολόγο με το πρόβλημα της παχυσαρκίας. Ήταν η διατροφολόγος, τις κοινές προσπάθειες της ξεπέρασε το επιπλέον βάρος, αλλά οι συνέπειες παρέμεινε. Οφείλεται σε βαριά φορτία στον σκελετό κόρη αναπτύσσονται εγκάρσια πλατυποδία.

Καθώς το πρόβλημα με την παραμόρφωση των οστών του ποδιού εμπόδισε την κόρη μου live

Πόνο στα πόδια και τα γόνατα σοβαρά τον κόπο της, και ο άντρας μου και υπέφερα δίπλα της. Το περπάτημα με τους συνομηλίκους ήταν δύσκολο για εκείνη, αφού μια μεγάλη βόλτα στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπασμούς και έντονο πόνο, που την κρατούσε από τον ύπνο. Αλλά τότε το πρόβλημα της πλατυποδία αυξημένη παραμόρφωση του αντίχειρα. Το κατ ' αποκοπή αυξήθηκε, και, τελικά, η κόρη άρχισε να κουτσαίνει. Για να επιλέξετε το σωστό παπούτσια, ήταν μια πραγματική τραγωδία, επειδή το συμβατικό μοντέλο, δεν ταιριάζει, οπότε έπρεπε να κάνει τα παπούτσια να παραγγείλετε. Με την αποφοίτηση πλησιάζει, άρχισε η πραγματική υστερία. Δεν είναι μόνο ότι, δεν μπορούσε να χορέψει βαλς, μαζί με όλους τους συμμαθητές του, και τα τακούνια ήταν αντενδείκνυται.

Πώς θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα με τα οστά στα πόδια

Μια μέρα, όταν καθόμουν στην κλινική σε μια ουρά για την υποδοχή στο ορθοπεδικό, μίλησα με τη μαμά. Μου είπε ότι ο γιος της είναι τα προβλήματα με τις αρθρώσεις, και μοιράστηκα τη διάγνωση. Στη συνέχεια, είπε, επίσης, υποφέρει από κάλους στα πόδια, και πραγματικά βοήθησε Valgus Pro. Λοιπόν, το αποφάσισα, γιατί να μην προσπαθήσουμε – το κλιπ δεν είναι τόσο μεγάλα χρήματα. Αγόρασε, άρχισαν να φορούν, και σε λίγες εβδομάδες παρατήρησα ότι η κόρη μου πηγαίνει πιο ομαλά, και είπε ότι τα πόδια λιγότερο κουρασμένοι και λιγότερο τον πόνο έντονο. Άσκηση μειωμένο πλατυποδία, και φορώντας το corrector για 2 μήνες είχε αποκατασταθεί πλήρως η φυσική θέση του αντίχειρα.

Στο τέλος, κάναμε για την κόρη της μια εξαίρεση και αγόρασε ένα πολύ όμορφο χορό παπούτσια, αφήστε το μικρό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα τακούνι. Τώρα προτείνω Valgus Pro σε όλους τους φίλους μου, γιατί το πρόβλημα των οστών στο πόδι είναι αρκετά κοινή και πολύ δυσάρεστη. Ίσως σε ένα πιο ενήλικο χρόνο πλήρους αποκατάστασης θα απαιτήσει περισσότερα, αλλά αυτό με τον αντίχειρα πίσω στη θέση του και το οστό θα εξαφανιστεί εντελώς, αυτό είναι σίγουρο. Πόσο ευγνώμων είμαι η γυναίκα που μου είπε για το μάνταλο Valgus Proαλλά δυστυχώς, όπως και με την όλο και γνωριστήκαμε. Αλλά αποφάσισα να γράψω αυτή την κριτική, ίσως, κάποιος να κάνει τη ζωή ευκολότερη.